Dissenya la samarreta de la cursa “Passos de Gegant”

Molt + que una cursa

Foto_CastellCardona_Castellvell

 

Què és Passos de Gegant?

logo_passosdegegantPassos de Gegant és un esdeveniment esportiu de trailrunning que uneix els municipis de Solsona i Cardona al llarg de 37 km. La cursa arrenca al Castell de Cardona, passant pel Castellvell i culmina a la plaça Major de Solsona. Un recorregut que, sense dubte, es caracteritza per la seva riquesa paisatgística, històrica i cultural. Els corredors tindran el privilegi de córrer per corriols, pistes forestals i trialeres, envoltats de la vegetació característica d’aquesta regió: boscos frondosos de pinassa i pi blanc.

La cursa, a més, té una dimensió social que no podem deixar de mencionar. Tots els fons recaptats a través d’aquest esdeveniment aniran destintats a l’Associació Fènix d’ajuda i suport contra el càncer per a desenvolupar programes de salut i prevenció. Per aquesta finalitat, l’esdeveniment també compta amb el suport de la Fundació She.

Sense dubte, el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre es convertirà en una jornada esportiva del trailrunning de mitja muntanya on tothom hi serà benvingut, tan els corredors com aficionat a aquest esport.

  

Participa al concurs per dissenyar la samarreta “Passos de Gegant” 

Vols que el teu disseny es converteixi en la samarreta de la primera edició de la cursa “Passos de Gegant”? Doncs informa’t de les bases i presenta la teva candidatura.

BASES

 1. Objectiu:

  L’objectiu del concurs és dissenyar el dibuix de la samarreta de la primera edició de la cursa “Passos de Gegant” (molt + que una cursa). Aquesta samarreta integrarà el logotip de la cursa i el del patrocinador a la part davantera i, en la part posterior, és on s’ubicarà el disseny guanyador.

  Enguany, els fons es destinaran a combatre el tabaquisme entre el col·lectiu jove i fomentar els hàbits saludables a través de l’esport per a prevenir el càncer. Per aquest motiu, la proposta presentada haurà d’abordar aquesta temàtica.

 2. Participants:

  Poden participar-hi totes les persones que ho desitgin independentment de la seva edat o nacionalitat.

 3. Dissenys:

  Cada participant pot presentar un disseny, sempre que siguin obres originals i inèdites, que no hagin estat presentades en cap altre concurs.

  El disseny no ha de portar cap marca d’aigua o signatura/símbol que s’identifiqui amb l’artista, patrocinador,  empresa…

  En el disseny s’hi haurà d’incloure clarament el text “Passos de Gegant ” i el lema “molt + que una cursa”. També hi haurà d’haver una foto o dibuix dels dos castells i es pot treballar amb un màxim de tres tintes planes.

 4. Formes i termes de presentació:

  Les propostes es presentaran en un suport rígid d’una mida màxima de DIN-A3 i, a més a més, en un CD-ROM o llapis de memòria amb els treballs en format vectoritzat. Tot això, en un sobre tancat amb un pseudònim, acompanyat d’un altre sobre a l’interior en el qual hi constaran les dades personals de l’autor/a (nom, edat, DNI, adreça, número de telèfon i adreça electrònica).

  Es poden presentar a l’Ajuntament de Solsona i l’Ajuntament de Cardona de dilluns a divendres de 9h a 13h a l’oficina/finestreta d’atenció al públic, respectivament.

 5. Termini:

  El termini per a la presentació de propostes finalitzarà el dia 1 de juny a les 13h del migdia.

 6. Premis:

  El guanyador del concurs rebrà un premi econòmic de 200 € així com també 3 samarretes estampades de la cursa.

 7. Jurat i votacions:

  Les persones integrants del jurat són:

  • Sergio Ballesteros (Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cardona)
  • Lluís Xavier Gonzalez (Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Solsona)
  • Josep M. Casafont Augé (Vicepresident del Consell comarcal i Conseller comarcal d’esports)
  • Miquel Àngel Montaner (President de l’Associació d’Empresaris per al Solsonès)
  • Xavier Tristany (Representant de l’Associació d’Empresaris de Cardona)
  • Jordi Riart (President de l’Associació Fènix)
  • Xavi Orrit (Fundació She)
  • Jordi Albets (President de Centre excursionista del Solsonès)
  • Joan Oliver (Director del Parador de Cardona)
  • Laia Gilibets (ACTN3 Sport)
  • Marcel Espinal (Gerent de Tirant Milles)
  • Miquel Serra (Organitzador del Circuit de l’Obaga)
  • Sílvia Rovira (Club BTT Salí de Cardona)
  • Miquel Montaner (Coordinador)
  • Montse Riu (Secretària de la Cambra de Comerç del Solsonès)

  Els criteris de selecció seran: adequació amb la temàtica, qualitat i originalitat de la proposta.

 8. Veredicte

  El veredicte es farà públic el dia 19 de juny El veredicte es farà públic el dia 19 de juny.

 9. Drets:

  Propietat dels treballs:

  La persona premiada conservarà els drets morals sobre l’obra. Tanmateix, el disseny guanyador passarà a ser propietat de l’organització i l’autor/a es compromet a cedir els drets d’explotació en exclusiva perquè l’organització pugui utilitzar-lo per a tota la difusió i marxandatge de la cursa “Passos de Gegants” (programes, anuncis, etc.).

  Protecció de dades:

  En compliment d’allò disposat a la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades, s’informa que les dades personals proporcionades no seran incorporades a cap fitxer de dades i que l’única finalitat és la de gestionar aquesta convocatòria.

 10. Devolució de les obres no premiades:La devolució dels dissenys no premiats es farà al la Cambra de Comerç de Solsona  del 22 al 26 de juny del 2015. Si passat aquest termini no s’han recollit, restaran propietat de l’organització.  Qualsevol fet no previst en aquestes bases o dubte sobre la seva interpretació serà resolt per l’organització.

La participació al concurs suposa la total conformitat i acceptació d’aquestes bases.

Anuncios