SporTest & RunliveaT

Tenim el plaer de comptar en aquesta I edició de SporTest amb la plataforma RunliveaT, plataforma web que s’encarrega de la difusió de coneixements a nivell de salut i esport, oferint serveis d’assessorament nutricional i d’entrenament personal o grupal i programa de sessions musicals per diferents tipus d’entrenament.

Comptarem amb la presencia de la Farmàcia MªAsunción de Casanova, que de la mà de Guillermo Bagaría i Susagna Lucas, ambdós farmacèutics, especialitzats en nutrició esportiva i amants de l’esport ens oferiran una interesantíssima ponència:

“Estratègies per disminuir la fatiga muscular”.

També comptarem amb la Cristina Jiménez, llicenciada en ciències de l’activitat física i l’esport i Zumba Zin Instructor, que ens oferirà una MASTERCLAS DE ZUMBA amenitzada pel Dj Jordi Vega.
NO US HO PERDEU, AVIAT PENJAREM EL PROGRAMA D’ACTIVITATS !!!

Anuncios